۸ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷

«با مهر انتخاب کنید»

رضا ملاحی

رضا ملاحی

هرمزگان- «رضا ملاحی» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: هرمزگان
  • حوزه انتخابیه: بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر
  • شعار انتخاباتی: (ما به آینده روشن می‌اندیشیم)

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

رضا ملاحی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:.

رزومه:

رضا ملاحی سن: ۴۳ تحصیلات: کارشناسی ارشد روابط بین الملل، کارشناسی مدیریت لجستیک بنادر، دیپلم برق شغل: رئیس هیئت مدیره شرکت ایده پردازان هرموز نوین و تحلیل گر حوزه اقتصاد آبی مهارت حرفه‌ای: فناوری‌های نوین، تجاری سازی، کوچینگ علاقه مندی: ماهی گیری، جهان گردی

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عدم راه اندازی سامانه‌ای تعاملی مجازی در عصر فناوری اطلاعات، که طرح‌ها و لوایح مطرح در مجلس شورای اسلامی را در معرض قضاوت صاحب نظران و نخبگان حوزه انتخابیه قراردهد.

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

آمیخته شدن سیاست در هر یک از قوای سه گانه به منافع خصوصی باعث از ریل خارج شدن نظام سیاسی می‌شود. مجلس شورای اسلامی به یک پاک سازی اساسی از منافع خصوصی و گروهی نیاز دارد. جلب اعتماد عمومی، ایجاد سامانه‌های ارتباط با مردم و کارشناسان، شفافیت، بهینه کردن الگوهای نظارتی، ارائه سیاست توسعه‌ای خود اتکا و … از مهم‌ترین اهدافی هستند که برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی مجلس دوازدهم باید بکار گیرد.

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

تجمل گرایی یکی از آسیب‌هایی است که می‌تواند به اعتماد مردم به نمایندگان و به نظام سیاسی آسیب بزند. تجمل گرایی می‌تواند منجر به اختلاس، رشوه، تبعیض، تضعیف اخلاقی و سو استفاده از منابع عمومی شود. برای پرهیز از این آسیب، نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران باید چند اقدام انجام دهند: الف: از تبلیغات و اظهارات تجمل‌گرا و بی‌مورد خودداری کنند و به جای آن به عملکرد و خدمات خود به مردم توجه کنند. ب: از دریافت و پرداخت هرگونه مزایای غیرقانونی و غیراخلاقی اجتناب کنند و در صورت شناسایی چنین مواردی، آن‌ها را به مراجع ذی‌صلاح گزارش دهند. ج: از انفاق بی‌رویه و بی‌ملاحظه از بودجه مجلس و اعتبارات خود بپرهیزند و به صرفه‌جویی و کارآمدی در مصارف خود اهمیت بدهند. د: از ایجاد و تقویت روابط سالم و متقارن با مردم و سایر قوای مقننه، مجریه و قضائیه بکوشند و از ایجاد و تحکیم گروه‌ها و جناح‌های تجمل‌گرا و منافع‌گرا خودداری کنند. ر: از شفافیت و مسئولیت‌پذیری در فعالیت‌های خود برای مردم و مراجع نظارتی اعم از شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و رهبری انقلاب اسلامی پیروی کنند و از هرگونه تخلف و سو استفاده از قدرت و مقام خود پاسداری کنند.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها می‌تواند تأثیر مثبت و مؤثری بر پیشرفت کشور داشته باشد. چنین همکاری و همراهی‌ای می‌تواند منجر به: ۱- ایجاد هماهنگی و تفاهم در اتخاذ تصمیمات و اجرای برنامه‌های ملی ۲- افزایش اعتماد عمومی به نظام جمهوری اسلامی و قوای سه‌گانه ۳- حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی با رویکرد مشترک و هم‌افزا ۴- مقابله با تحریم‌ها و تهدیدهای خارجی با اتحاد و همبستگی ۵- توسعه روابط خارجی و دیپلماسی با کشورهای دوست و همسو به نظر من، مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری، اجرای برنامه هفتم توسعه است که با همکاری و همفکری مجلس و دولت تدوین و تصویب شد و می‌تواند راهبردی جامع و جهانی برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و مصلحت ملی باشد.

* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران باید مسئولیت پذیری در قبال مردم را به عنوان یک اصل اساسی در نظر داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، پیامدهای منفی زیادی می‌تواند ایجاد شود. برخی از این پیامدها عبارتند از: ۱- کاهش اعتماد مردم به نمایندگان و نظام جمهوری اسلامی ۲- ضعف مجلس در انجام وظایف تشریعی و نظارتی ۳- افزایش تجمل گرایی، فساد و سو استفاده از منابع عمومی ۴- از دست رفتن فرصت‌های اصلاح و بهبود شرایط کشور ۵_ بروز بحران‌ها و مشکلات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی بنابراین، نمایندگان مجلس باید از این پیامدهای منفی پیشگیری کنند و با رعایت اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، خدمتگزار مردم باشند.

کد خبر 6039285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha